Help! Octavia muli. Gdzie zdiagnozować w Warszawie?

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts
  • Adi20
    Ambiente
    • 2007
    • 144

Bardzo bym chciał żeby i u mnie tak było, problem sam by się rozwiązał. ;] Może w poniedziałek coś się dowiem. Facet, który mi to robił powiedział, że spotkał się już z takim przypadkiem i ponoć po kolejnym odpowietrzeniu sprzęgła wszystko było ok, bo tak to coś tam niby grzechotało.

A tak na marginesie. Facet od którego kupiłem auto (bardzo miły starszy Pan) powiedział, że mu przykro i w ogóle, że jechałem taki kawał drogi po auto i pokrył połowę kosztów naprawy. Oby więcej takich ludzi
    Octavia III Combi Style 1,4 TSI 150KM DSG
    BMW E38 740iA

www.amagraf.pl
  • uklak
    Classic
    • 2006
    • 4

Witam,

Dziś w trasie nagle zamuliło mi octavię i tak już zostało (1,9 TDI). Wyczytałem na forum, że to prawdopodobnie turbina lub przepływomierz. Podpowiedzcie gdzie mogę to szybko i przede wszstkim wiarygodnie zdiagnozować w Warszawie? Czy z tym da się jeździć czy pilnie odstawiać do wasztatu?

Wiem, że ten wątek często się powtarza, ale mam problemy ze znalezieniem tych informacji

Z góry dzięki ze help.

Pozdrawiam

Nowy, pechowy użytkownik...

Komentarz

• djczas
      RS
      • 2005
      • 9612

uklak, kolego możesz na spocie lub pogadaj z MisiekWAW lub Purchawa oni ci na pewno pomogą jak będą mogli
      ps ten topic powinines założyć w innym dziale tzn w technicznym
      modów prosze o przeniesienie temtów w odpowiednie miejsce

Komentarz

• uklak
        Classic
        • 2006
        • 4

Dzięki, właśnie zauważyłem, ale lekko podłamany jestem i świeży na forum. Sorry.

[ Dodano: Pią 11 Sie, 06 23:38 ]
        No poczytałem sobie i widzę że to normalka... Chyba nie będzie tak źle. Poprzedni użytkownik rzeczywiście miał lżejszą nogę, ale czy zamulał?
        Przepraszam za zamieszanie. trudno jednak oczekiwać rozsądku od kogoś, kto ma w oczach perspektywę wydania okrągłej sumki...

Komentarz

Pracuję...